Beşiktaş Belediyesi, Polaris Awards’ta ödül aldı

• 5 Haziran 2023

Beşiktaş Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde hayata geçirilen farkındalık kampanyasıyla kadınların hak ve eşitlik mücadelesine “İyi hâl, her zaman iyi hâl değildir!” diyerek destek verdi. Farkındalık kampanyası, Polaris Awards’ta ödül aldı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, kadına yönelik şiddet konusunu stratejik bir yaklaşım olarak benimsedi. Bu kampanyayla şiddet faillerinin cezalarının indirilmesi ve toplum içinde şiddeti normalleştiren bazı “hâllerin” ele alınması amaçlandı. İlan panolarında ve dijital mecralarda yayınlanan reklamlar aracılığıyla Beşiktaş’ta farkındalık artırıldı. Beşiktaş Belediyesi, Rıza Akpolat döneminde daha önce de “İstanbul Sözleşmesi’ni Okudun mu?” ve “Akıldan Çıkmaz Yol!” kampanyalarıyla uluslararası Polaris Awards’ta ödüle layık görülmüştü.