Beylikdüzü Belediyesi, iki vizyoner projeyi daha hayata geçirdi

• 5 Haziran 2023

Beylikdüzü Belediyesi, “Modüler Yaşam Evi” ve “Afet ve Acil Durum Müdahale İstasyonu” adlı iki yeni vizyoner projeyi daha hayata geçirdi. “Modüler Yaşam Evi”, afet sonrası vatandaşlara geçici barınma imkânı sağlıyor. “Afet ve Acil Durum Müdahale İstasyonu”, arama-kurtarma ekiplerine konaklayabilecekleri alan sunuyor ve ihtiyaç duydukları malzemelere ulaşma olanağı tanıyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Hayata geçirdiğimiz projelerle Türkiye’nin tüm belediyelerine ilham olmak istiyoruz, çünkü afet çalışmaları afet anında değil, afet öncesinde yapılır, biz, yapmamız gerekenleri yapıyoruz,” dedi.