“Çizgi-Bir Uçtan Bir Uca” adlı resim sergisi sanatseverlerle buluştu

• 5 Haziran 2023
İzmir Büyükşehir Belediyesi, ressam Onay Akbaş’ın “Çizgi-Bir Uçtan Bir Uca” adlı resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Paris’te yaşayan ressam Onay Akbaş’ın sergisine Kültürpark Atlas Pavyonu’nda ev sahipliği yapıyor. Çalışmalarından önemli bir seçkiyi retrospektif bir sunumla sanatseverlerle buluşturan sergi, 30 Temmuz’a kadar ziyaret edilebilecek. Erkan Doğanay’ın küratörlüğünde, Baran Arslan Curoğlu’nun koordinatörlüğündeki sergi, sanatçının 1984-2023 yılları arasında ürettiği eserlerinin eskizlerini ve desenlerini bir araya getiriyor. Ressam Onay Akbaş, bugüne kadar birçok ülkede 50’den fazla kişisel sergi açtı, çok sayıda karma sergiye eserleriyle katıldı.