"Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyet'i diğeri Cumhuriyet Halk Partisi."

Erdem: “Ulaşım altyapısını güçlendirecek çalışmalara yoğunlaştık”

  • 5 Haziran 2023
Başkan Hülya Erdem, Ceyhan Belediyesi’nin ulaşım hizmetlerini Belediye Gazetesi’ne anlattı:

İlçemizde yol seferberliği başlattık. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Temizlikten güvenliğe, kaldırım ve yol bakım-onarım çalışmalarından denetime kadar her alanda hizmet üretiyoruz. İlçe genelinde bozuk yol kalmayana kadar asfalt ve parke çalışmalarına devam edeceğiz.

Belediyemizin Yol Müdürlüğü ekipleri, Ceyhan’ın 71 mahallesinde asfalt, parke ve yol bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz, yeni devlet hastanesinin yolunu ve köprüsünü asfaltladı. Hastaneye ulaşımı kolaylaştırmak için yeni bir köprü de yaptık. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın desteğiyle ilçe genelinde bozuk yol bırakmayacağız. Bu kapsamda 111 kilometre asfalt ve 49 kilometre parke taşı döşeme, 6.5 kilometre sathi kaplama işlemi gerçekleştirdik. Yaklaşık 100 kilometrelik sathi kaplama işlemini de tamamlayacağız. İlçemizdeki kaldırım sorununu da büyük ölçüde çözdük.

Yeni devlet hastanesinin yer aldığı bölgede altyapı çalışmalarını tamamladık. İlçe merkezinden hastaneye direkt geçişi sağlayacak yeni bir köprü yaptık. Köprüyü ve yolu asfaltladık. İlçemizin her bölgesinde altyapı, asfalt ve kaldırım çalışmalarını sürdüreceğiz. Vatandaşların hastaneye ulaşım sorununu çözdük. Sulama kanalı üzerine yeni yaptığımız beton köprü sayesinde hastaneye araç ve yaya geçişini hem kolaylaştırdık hem de hızlandırdık. Altyapı çalışmaları kapsamında 400 metre hat döşedik, kronikleşen yağmur suyu gideri problemini çözdük. Belediyemizin imkânlarını seferber ettik. Asfalt, parke, kaldırım ve yol bakım-onarım çalışmalarına devam edeceğiz.


Önerilen Haberler