Gaziemir Belediyesi Çevre Şenliği düzenleyecek

• 5 Haziran 2023
Gaziemir Belediyesi, Dünya Çevre Günü ve Çevre Koruma Haftası etkinlikleri kapsamında “Çevre Şenliği” düzenleyecek.

Gaziemir Belediyesi, iklim değişikliğiyle mücadeleye katkıda bulunmak için özel çalışmalar yapıyor. Sıfır atık sisteminin kurulması ve atıkların geri dönüştürülebilmesi için çalışmalar yürüten Gaziemir Belediyesi, geri dönüşüm bilincinin kazanılması ve atıkların kaynağında ayrıştırılması için eğitimler veriyor, özel etkinlikler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Dünya Çevre Günü ve Çevre Koruma Haftası’nda çocuklar için “Çevre Şenliği” düzenleniyor. 5 Haziran Pazartesi günü saat 16:00’da festival alanında düzenlenecek etkinlikte çocuklara geri dönüşüm alışkanlığı kazandırmak için ilçedeki okullar arasında düzenlenen atık toplama kampanyasında en fazla atığı toplayan okullara da ödülleri verilecek.