Gemlik Belediyesi, yükseköğrenimin kalitesini öğrenci merkeziyle artırıyor

• 5 Haziran 2023

Gemlik Belediyesi, Borusan Kocabıyık Vakfı’yla birlikte Uludağ Üniversitesi Asım Kocabıyık yerleşkesine öğrenci merkezi inşa ediyor. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen iki katlı öğrenci merkezi, 900 metrekare taban alanından oluşuyor. Merkezde, kafeterya, 250 kişilik iki amfi ve kütüphane yer alacak. Eğitime katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirten Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “Merkezimizin üniversite öğrencilerine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum,” dedi.