Honaz Belediyesi, önemli bir projeyi hayata geçiriyor

• 5 Haziran 2023

İlçede tarımsal faaliyetleri destekleyecek yerli tohum çeşitliliğini artırmak, tarımsal faaliyetlerde yerli ve küçük üreticilerin güçlenmesini sağlamak, tüketicilerin güvenilir gıdaya ulaşmasını kolaylaştırmak amacıyla üretici pazarı açılıyor. Honaz Belediyesi tarafından hayata geçirilen üretici pazarı, yeni sanayi sitesinin arkasındaki pazaryerinde hizmete açılacak. Üretici pazarı, haftanın her günü hizmet verecek, vatandaşları üreticilerle doğrudan buluşturacak. Pazarda, üreticilerin yetiştirdiği doğal ürünler, sebze ve meyveler satılacak.