Karşıyaka’da ücretsiz kayıt stüdyosu inşaatı tamamlandı

• 5 Haziran 2023
Karşıyaka Belediyesi, rap sanatçısı Anıl Piyancı’nın önerisiyle kurduğu ücretsiz kayıt stüdyosunun inşaatını bitirdi.

Karşıyakalı rap sanatçısı Anıl Piyancı’nın önerisiyle, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın talimatıyla Çatı Bostanlı’da oluşturulan kayıt stüdyosunun inşaat çalışmaları tamamlandı. Binanın ses izolasyonu yapıldı, vokal ve enstrümanlara uygun bir stüdyo tasarlandı. Mix yeri olan iki küçük stüdyo daha oluşturuldu. Stüdyonun mikrofon, akustik panel, ses izolasyon köpükleri gibi ihtiyaçları, Anıl Piyancı ve müzisyen arkadaşlarının desteğiyle temin edilecek. Stüdyo, genç yeteneklerin kullanımına ücretsiz sunulacak.