Kartal Belediyesi, “Bilim Şenliği” düzenledi

• 5 Haziran 2023
Kartallı çocukları bilim ve teknolojiyle buluşturacak önemli çalışmalara ve projelere imza atan Kartal Belediyes “Bilim Şenliği” düzenledi.

Kartallı çocukları bilim ve teknolojiyle buluşturacak önemli çalışmalara ve projelere imza atan Kartal Belediyesi, 6 yaş grubu kreş öğrencilerinin merak duygusunu geliştirmek ve bilime yönelik ilgilerini artırmak amacıyla Maltepe ve Marmara Üniversitesi işbirliğiyle “Bilim Şenliği” düzenledi. Maltepe Üniversitesi kampüsündeki etkinliklere çok sayıda öğretmen ve kreş öğrencisi katıldı. Şenlikte, yaratıcı deneyler yapıldı. Bu sayede çocuklar hem öğrendi hem de eğlenceli anlar yaşadı.