Kemer Belediyesi, Göynük Mahallesi’nde yol çalışmalarına devam ediyor

• 5 Haziran 2023

Kemer Belediyesi, yeni projelerini hayata geçiriyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Göynük Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Göynük Mahallesi’ndeki ara yol çalışmalarını en kısa sürede tamamlamayı planladıklarını ifade eden Başkan Topaloğlu, özveriyle çalışmalarını sürdüren Kemer Belediyesi personeline kolaylıklar diledi. Başkan Necati Topaloğlu, Kemer’de altyapı ve üstyapı çalışmalarının devam ettiğini belirtti, Kemer halkına en iyi şekilde hizmet etmek istediklerini söyledi.