Kırşehir Belediyesi, altyapı çalışmalarını sürdürüyor

• 5 Haziran 2023

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun “Girilmedik mahalle bırakmayacağız,” sözünden hareketle kentin birçok noktasında altyapı, sıcak asfalt serimi ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor. Başkan Ekicioğlu, “Vatandaşların mağduriyetini gideriyoruz, rahat ve konforlu ulaşım için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kırşehir halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünüyoruz. Bu kapsamda sıcak ve soğuk asfalt serim işlemine 2023 yılında da devam edeceğiz. Yaptığımız çalışmalar neticesinde Kazankaya mevkii ve Arif Ekici Caddesi yeni görünümüne kavuştu. Kırşehir halkına hayırlı olsun,” dedi.