Lüleburgaz Belediyesi, “Ekolojik Film Günleri” düzenliyor

• 5 Haziran 2023

Lüleburgaz Belediyesi, çevre sorunlarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla “Ekolojik Film Günleri” düzenliyor. TEMA Lüleburgaz İlçe Sorumluluğu, Lüleburgaz Sinema Topluluğu, BIFED ve Film Kooperatifi işbirliğiyle filmler, 5, 6, 7 ve 9 Haziran’da saat 20:00’de LYSA Budak Çal Sahnesi’nde izleyiciyle buluşacak. Kısa, orta ve uzun metrajlı filmlerin beyaz perdeye yansıtılacağı Ekolojik Film Günleri’ne katılım ücretsiz olacak. 7 Haziran’da Mersin Mezitli Solinova Kadın Üretici Kooperatifi’nden Bediz Yılmaz’la “Kent Tarımı Deneyimi” söyleşisi düzenlenecek.