Marmaris Belediyesi’nde deprem konuşuldu

• 5 Haziran 2023
Marmaris Belediyesi ev sahipliğinde EMARÇEB tarafından düzenlenen çalıştayda belediye başkanları ve uzmanlar depremi konuştu.

Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği (EMARÇEB) tarafından düzenlenen “Türkiye’de Şehirleşme ve Deprem Gerçeği” çalıştayı Marmaris’te yapıldı. Türkiye’nin deprem kuşağında olduğunu bir kez daha vurgulamak, depremler karşısında çaresiz kalmamak ve şehirleşme anlayışını değiştirmek amacıyla düzenlenen çalıştaya Marmaris Belediyesi ev sahipliği yaptı. Turunç’ta gerçekleştirilen çalıştayın açılış konuşmasını yapan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, böyle anlamlı bir çalıştaya ev sahipliği yapmaktan mutlu olduğunu dile getirdi, “6 Şubat’tan sonra yaşadıklarımız, Gölcük, Van, İzmir depremlerinden ders almadığımızı gösteriyor. Hiç zaman kaybetmeden, 6 Şubat depremlerini unutmadan çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Herkesin bu bilinçte olması gerekir,” dedi.