Üretici kadın stantlarına Mersin Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği yapmayı sürdürüyor

• 5 Haziran 2023
Mersin Büyükşehir Belediyesi, üretici kadın stantları açmaya devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi koordinesinde bu kez Tarsus Kültür Park ve Yoğurt Pazarı’nda üretici kadın stantları açıldı. Mersin’deki üretici kadınların yanı sıra deprem felaketinin ardından Hatay’dan Mersin’e gelen üretici kadınlar da stant açtı. Üretici kadın stantları, her çarşamba Tarsus Kültür Merkezi’nde, her cuma Yoğurt Pazarı’nda kurulacak. Yoğurt Pazarı’ndaki stantlarda, Hatay’ın meşhur lezzetlerinden Tarsus’un Karakuş tatlısına, Gülnar’ın nohudundan Mut’un zeytinyağına, bal ürünlerinden hediyelik eşyalara kadar birçok ürün vatandaşlarla buluşuyor.