Beylikdüzü Belediyesi, yeşil alanların sayısını artırmaya devam ediyor

• 10 Temmuz 2023

Yeşil alanların sayısını artırmaya yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, ilçeye yeni bir yeşil alan daha kazandırıyor. Gürpınar Kent Ormanı’nda, sosyal tesis, gençlik merkezi, soğuk piknik alanı, oturma alanları, kamelyalar, çocuk oyun alanları, spor sahaları ve alanları, seyir terası, doğal koruluk ve yürüyüş yolları yer alacak. Gürpınar Kent Ormanı, yaklaşık 26.000 metrekarelik alanda hayata geçirilecek. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, beraberindeki teknik heyetle birlikte proje alanını inceledi, her yaştan vatandaşın kullanabileceği, konforlu ve güvenli alanları hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirtti.