Düğerek belediyesi altyapı ve üstyapı çalışmaları tanıtıldı

• 10 Temmuz 2023
Muğla Büyükşehir Belediyesi, Düğerek Mahallesi’nde 25 milyon TL yatırımla gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı çalışmaları için tanıtım toplantısı düzenledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Düğerek Mahallesi’nde 13.000 kişiye hizmet verecek 8.750 metrelik kanalizasyon hattı çalışmalarını sürdürüyor. Düğerek Mahallesi’ndeki altyapı ve üstyapı çalışmaları için düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla’nın ihtiyaçlarını karşılayan projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Tanıtım toplantısına, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.