Efeler Belediyesi’nden tercih danışmanlığı hizmeti

• 10 Temmuz 2023
Efeler Belediyesi, EFESEM Akademi, LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği EFESEM Akademi, öğrencilere tercih döneminde rehberlik ediyor. LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından Efeler’de yaşayan binlerce öğrenciyi tercih heyecanı sardı. Lise tercihi yapacak öğrencilerin heyecanına kayıtsız kalmayan Efeler Belediyesi, gençleri tercih günlerinde yalnız bırakmıyor. Öğrenciler, 3-19 Temmuz tarihleri arasında EFESEM’in hizmet binasında uzmanlarla görüşerek en doğru tercihi yapabilecek.