Engelli bireylerin gelişimi için anlamlı ortaklık

• 10 Temmuz 2023
Kemer Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi, engelli bireylerin gelişimine katkıda bulunacak ortak bir proje başlattı.

Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Özden Sayındaş ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Uzmanı Filiz Küle Öğüt öncülüğünde başlatılan proje kapsamında engelli bireylere spor ve yoga eğitimi veriliyor. Kemer Belediyesi’nin psikoloğu Sevilay Bozkaya, haftanın bir günü Çamyuva Hizmet Binası’nda engelli bireylerle sohbet ediyor, duygu çalışması yapıyor. Kemer Belediyesi’nin yoga eğitmeni Hediye Günay da engelli bireylere spor yaptırıyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Her insanın bir engelli adayı olduğu bilinciyle hareket ediyoruz,” dedi.