Finike Belediyesi’nin etkinliklerine yoğun katılım

• 10 Temmuz 2023
Finike Belediyesi’nin düzenlediği 33. Finike Festivali ve 1 Temmuz Kabotaj Bayramı Şenlikleri’ne katılım yoğun oldu.

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında liman içinde başlayan, sahil boyunca devam eden tekne kortejinin ardından deniz şehitleri anısına çelenk sunma töreni yapıldı. Flyboard gösterisinin yanı sıra tekne süsleme, çift silindirli tekne, küçükler ve büyükler serbest yüzme, su altından gitme ve yağlı direkten bayrak alma yarışması düzenlendi. Dereceye giren yarışmacılara, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ödül takdim etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik ve ilçe protokolünün katılımıyla Finike Cumhuriyet Meydanı’nı hizmete açıldı. Finike Cumhuriyet Meydanı’nın çalışmaları, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Finike Belediyesi işbirliğiyle yürütüldü. Ünlü pop sanatçısı Sefo, Finike Cumhuriyet Meydanı’nda sahne aldı.