Gemlik Belediyesi üretici belediyeciliğe örnek oluyor

• 10 Temmuz 2023
Gemlik Belediyesi, üretici belediye vizyonuyla çalışmalarına devam ediyor.

Gemlik Belediyesi, ilçenin beş farklı noktasında kurduğu halk büfelerle vatandaşlara ucuz ve kaliteli gıda ulaştırıyor. Gemlik Belediyesi, ucuz fiyat ve kaliteli gıda politikasıyla ülke genelindeki piyasa şartlarının çok altında fiyata ekmek, süt, zeytinyağı, tereyağı, lor ve tost peyniri gibi ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Buna ek olarak Gemlik Belediyesi, market fiyatlarının yarısına kendi seralarında ürettiği domates, biber, patlıcan ve salatalık gibi ürünlerin satışına başladı. Ayrıca Muratoba Göleti’nin yanındaki seralar sebze üretiliyor. Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, güncel ekonomik koşullarda vatandaşların yükünü azaltmak için çalışmalara devam edeceklerini belirtti.