Harun Arslan: “Çevre dostu etkinlikler düzenledik”

• 10 Temmuz 2023
Başkanvekili Harun Arslan, Çan Belediyesi’nin çevreyi korumaya yönelik çalışmalarını Belediye Gazetesi’ne anlattı:

Çevreyi ve doğayı korumaya yönelik çalışmalara önem veriyoruz. Atıkların doğaya bırakılmasını engellemek amacıyla bilinçlendirme çalışmaları yapıyoruz, okullarda seminerler düzenlenmesine öncülük ediyoruz. Atık yağ ve mavi kapak toplama kampanyaları düzenliyoruz. Her yıl deniz ve çevre temizliği eylem planı kapsamında faaliyetler gerçekleştiriyoruz. 8 Haziran Marmara Denizi Günü ve Türkiye Çevre Haftası kapsamında yarışmalar düzenliyoruz. Çevre temalı atıklardan oyuncak yapma, resim ve kompozisyon yarışmaları düzenledik, dereceye giren öğrencileri ödüllendirdik. 8 Haziran’da ilçemizdeki atış poligonunda çevre temizliği yaptık. 15 Haziran’da “Yaza Merhaba” adlı çevre etkinliği düzenledik. Önümüzdeki dönemde de çevreyi korumaya yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz.