Kartal Belediyesi’nin yaz spor okulu açıldı

• 10 Temmuz 2023

Kartal Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, çocukları sporla erken yaşta tanıştırmayı amaçlıyor. “Spora Adım At Kartal’a Hareket Kat” sloganıyla başlatılan ücretsiz spor eğitimleri, Kartal Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin tesislerinde başladı. Çocuklar, basketbol, voleybol, hentbol, futbol, jimnastik, tenis, masa tenisi, dans, satranç, akıl oyunları, savunma sporları ve sinema branşlarında eğitim görecek. Yaz spor okuluna, 7-12 yaş arasındaki çocuklar katılabilecek. Okul, hafta içi 09:00-17:00 saatleri arasında açık olacak, 150 öğrenciye üç hafta boyunca 12 farklı branşta eğitim verilecek.