Konak Belediyesi müzeleri yaz aylarında ziyaretçilerini bekliyor

• 10 Temmuz 2023
Konak Belediyesi, Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi, Kadın Müzesi, Necdet Alpar Mask Müzesi, Radyo ve Demokrasi Müzesi, Karikatür Müzesi, yaz tatilinde de ziyaretçilerini bekliyor.

Konak Belediyesi’nin farklı temalarda hizmet veren butik müzeleri, sergi ve atölye çalışmalarıyla ilgi odağı olmaya devam ediyor. Sene başından bu yana 50.000 ziyaretçi ağırlayan Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi, Kadın Müzesi, Necdet Alpar Mask Müzesi, Radyo ve Demokrasi Müzesi, Karikatür Müzesi, kent kültürüne de katkıda bulunuyor. Varyant, Alsancak ve Basmane bölgelerinde konumlanan müzeler, ilgi çekici koleksiyonlara da ev sahipliği yapıyor. Müzeler, yaz tatilinde de ziyaretçilerini bekliyor.