Mezitli Belediyesi’nin Tandır Evi’nde doğal ve yöresel ekmekler üretiliyor

• 10 Temmuz 2023

Üretici kadınlar, Mezitli’nin Akdeniz Mahallesi’nde hizmet veren Tandır Evi’nde katkısız, doğal ve yöresel ekmekler üretmeye devam ediyor. Lezzetli ekmekler üreten kadınlar, geleneksel yöntemlerle tandır ekmeği yapmanın ötesinde aile bütçelerine de katkıda bulunuyor. Mezitli Belediyesi’nin kadınlara ekonomik açıdan destek olmak amacıyla hizmete sunduğu Tandır Evi, vatandaşların ilgi odağı oldu. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan tarafından hizmete sunulan Tandır Evi’nde emekçi kadınların ürettiği lezzetli ekmekler için başka ilçelerden de sipariş verilebiliyor.