Uluslararası Çocuk Festivaline Gaziemir Belediyesi de katılım sağlayacak

• 10 Temmuz 2023

Türkiye’den Pi Gençlik Derneği, İtalya’dan LINK, Fransa’dan MOVE Association ortaklığıyla hayata geçirilen Mel’Teen Pot Gençlik Değişim Projesi’ne, Gaziemir Belediyesi Çocuk Meclisi ve Gençlik Meclisi üyesi sekiz kişi katılacak. Erasmus+ Programı tarafından finanse edilen proje kapsamında üç ülkenin gençlerinin bir araya gelmesi ve gençlerin birbirlerini, kültürlerini tanıması hedefleniyor. Programa katılan çocuklar, çocuklar için hizmet veren Poil de Carotte Derneği’ne destek vererek, 22 Temmuz’da çocuk festivalinin düzenlenmesine katkıda bulunacak.