“Altın Portakal Futbol Turnuvası” düzenlendi

• 17 Temmuz 2023
Finike Belediyesi, “Altın Portakal Futbol Turnuvası” düzenledi.

Finike Belediyesi, “Altın Portakal Futbol Turnuvası” kapsamında Türk futbolunun ve sanat camiasının ünlü isimlerini Finikeli sporcular ve vatandaşlarla buluşturdu. Başlama vuruşunu Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’nin yaptığı Altın Portakal Futbol Turnuvası’nın ilk gününde ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu sahne aldı, Feyyaz Uçar, Alp Kırşan, Sebahattin Kurtuluş, Zlatko Yankov, Evren Turhan, Ali Cansun, Oğuzhan Durmaz, Oktay Derelioğlu, Salih Akkaya, Yusuf Şimşek, Fatih Akyel, Ahmet Dursun, Ümit Karan, Hami Mandıralı ve Tanju Çolak gibi ünlü isimler de sahada mücadele etti. Kırmızı takımın galip geldiği maçta golleri Ahmet Dursun, Tanju Çolak, Yusuf Şimşek, Diara, Ümit Karan ve Hami Mandıralı attı. Mavi takımın golleri ise, Evren Turhan ve Ali Cansın’dan geldi. Turnuvaya katılım ve ilgi yoğun oldu.