Antalyalılar dairelerine kavuşuyor

• 17 Temmuz 2023
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ve Santral Mahalleleri’ndeki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapımını tamamladığı daireler hak sahiplerine teslim ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ve Santral Mahalleleri’ndeki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında F-2 parselde 8 blokta yapımı tamamlanan 582 dairenin 441 tanesini hak sahiplerine teslim etti. Bugüne kadar hak sahiplerine teslim edilen konut sayısı 3.006’ya ulaştı. Anahtar teslim törenine, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Başkan Danışmanı Cem Oğuz, Antepe Genel Müdürü İsmail Erdoğmuş, Kepez Mahallesi muhtarı Yusuf Küçükkaya, Santral Mahallesi muhtarı Yavuz Karacan ve hak sahipleri katıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, “24 Mart 2017 tarihinde imzalanan sözleşmeye göre, 30 Mart 2019 tarihinde inşaatın tamamlanması, ön teslim sürecinin başlaması ve 30 Eylül 2019 tarihinde dairelerin hak sahiplerine teslim edilmesi gerekirdi. Başkan Muhittin Böcek göreve geldiğinde inşaat %58 seviyesine gelebilmişti, hatta durma noktasındaydı,” dedi.