Atakum Belediyesi gençler tarafından takdir ediliyor

• 17 Temmuz 2023
Atakum Belediyesi’nin açtığı Hasan Ali Yücel Gençlik, Bilim ve Sanat Merkezi’nde sunulan ücretsiz ve kotasız WiFi hizmeti gençlerin ilgisini çekiyor.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin öncülüğünde hizmete açılan Hasan Ali Yücel Gençlik, Bilim ve Sanat Merkezi, gençlerin uğrak noktası oldu. Merkezdeki kütüphanede, atölyelerde, ders çalışma alanlarında, kafeteryalarda sunulan ücretsiz ve kotasız WiFi hizmeti, gençlere iletişim kolaylığı sağlıyor. Bilgiye anında erişim imkânı sunan hızlı internet hizmetinden yararlanan gençler oldukça memnun. Öğrencilere ilgi duydukları alanlarda araştırma yapma ve kendilerini geliştirme fırsatı sunan hizmet yoğun ilgi görüyor.