Aydın Büyükşehir Belediyesi vatandaşları kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturdu

• 17 Temmuz 2023
Aydın Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği yaz konserleriyle vatandaşları kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, yaz konserleri düzenliyor. Kuşadası Balıkçılar Meydanı’ndaki konsere ilgi yoğun oldu, vatandaşlar günün stresini müzikle attı. Konserin sonunda vatandaşlar hep bir ağızdan İzmir Marşı’nı söyledi. Yaz akşamlarını renklendirecek konser serisinin yaz boyunca devam edeceğini ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Tüm vatandaşlarımızı konserlerimize bekliyoruz,” dedi.