Ayvalık Belediyesi, çocuklar ve gençler için yaz kursları düzenliyor

• 17 Temmuz 2023

Ayvalık Belediyesi, Kültür İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda 19 Mayıs Cihan Şişman Gençlik Merkezi’nde farklı branşlarda kurslar düzenleniyor. 550 öğrenci, merkezdeki birbirinden farklı kurslara ve etkinliklere katılıyor. Resim ve etkinlik atölyelerinin yanı sıra hızlı okuma, satranç, İngilizce ve Fransızca kursları her yaş grubundan çocukları ve gençleri buluşturuyor. Kurslar kapsamında çocukların ve gençlerin matematiksel/mantıksal akıl yürütme, analitik düşünme ve problem çözme yeteneklerini güçlendirecek çalışmalar da yapılıyor.