Balçova Belediyesi’nin ücretsiz yaz okulları başladı

• 17 Temmuz 2023

Çocuklar için her yıl farklı etkinlikler düzenleyen Balçova Belediyesi, bu yıl da yaz okullarıyla çocuklara güzel bir tatil imkânı sunuyor. Çocuklar yaz boyunca sinema ve yüzme kursuna katılabilecek, Karşıyaka Belediyesi Dinazor Müzesi ve Konak Belediyesi Sancar Maruflu Bilim Merkezi’nden faydalanabilecek. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya “Özellikle ailesinin ekonomik durumundan dolayı tatile gidemeyen veya etkinliklere katılamayan çocuklara imkân sunmak istedik. Her çocuğun hayatın tüm imkânlarından faydalanması için gücümüzü seferber edeceğiz,” dedi.