Başkan Hançerli, Milletler Ekonomik ve Sosyal Konseyi’nin toplantılarına katıldı

• 17 Temmuz 2023
Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal Konseyi’nin toplantılarına katıldı.

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, 10-19 Temmuz 2023 tarihleri arasında düzenlenen Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal Konseyi’nin toplantılarına katıldı. Birleşmiş Milletler Genel Merkezi’nde düzenlenen “Tabandan Kalkınma ve Yerel Yönetimlerin Rolü” adlı panelde konuşma yapan Başkan Hançerli, dünyadaki tüm yerel yönetimlerin nasıl desteklenebileceği konusunda deneyim ve görüşlerini paylaştı. Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal Konseyi Başkanı tarafından üst düzey politika forumuna davet edilen Başkan Hançerli, bu önemli foruma üst üste iki defa katılan ilk belediye başkanı oldu. Sürdürülebilir kalkınma hedeflerinin değerlendirildiği ve politika yapıcıların deneyimlerini paylaştığı Birleşmiş Milletler Üst Düzey Politika Forumu’nda (High Level Political Forumu-HLPF) İngilizce konuşma yapan Başkan Turan Hançerli, dünyaya örnek olan başarılı çalışmalarını anlattı.