Çankaya Belediyesi, “Kadın Emeği Festivali” düzenledi

• 17 Temmuz 2023

Çankaya Belediyesi’nin “Elimin Emeği Evimin Ekmeği” projesi kapsamında düzenlediği “Kadın Emeği Festival”i, bu yıl altıncı kez başkentlilerle buluştu. 7-8-9 Temmuz tarihleri arasında Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda düzenlenen festivalde, yaklaşık 200 kadının el emeği ürünleri vatandaşların beğenisine sunuldu. Birbirinden farklı etkinliklerle dolu dolu geçen festival sayesinde kadınlar, ürettiklerini gelire dönüştürdü. Çankaya Belediye Başkan Alper Taşdelen, “Kadınları her alanda güçlendirmek, onlara eşit imkânlar ve hizmetler sunmak amacıyla farklı alanlarda öncü çalışmalar yürütüyoruz,” dedi.