Gaziemir Belediyesi, engelli vatandaşlara desteğini sürdürüyor

• 17 Temmuz 2023
Gaziemir Belediyesi, ortopedik engelli vatandaşlarla yarı mobil durumdaki vatandaşları sağlık kuruluşlarına, gitmek istedikleri noktalara ulaştırıyor.

Gaziemir Belediyesi, engelli hizmet aracı hizmeti kapsamında özel asansör donanımlı araçlarıyla ortopedik engelli vatandaşlarla yarı mobil durumdaki vatandaşları sağlık kuruluşlarına, gitmek istedikleri noktalara ulaştırıyor. Bu hizmeti yaygınlaştırmak için yeni bir engelli hizmet aracı satın alan Gaziemir Belediyesi, araç filosunu güçlendirdi. Dört adet tekerlekli sandalye, refakatçi kapasiteli ve özel asansör sistemli altı adet araçla hizmetin kalitesi yükseltilecek.