Gemlik Belediyesi depreme hazırlanıyor

• 17 Temmuz 2023
Gemlik Belediyesi’nin öncülüğünde, İstanbul Planlama Ajansı ve TMMOB katkısıyla “Marmara Depremine Gemlik’ten Bakış ve Afet Zararlarını Azaltma Çalıştayı” düzenlendi.

Çalıştaya, Gemlik Kaymakamı Hasan Göç ve CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği Başkanı Yusuf Yumru, TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Şirin Rodoplu Şimşek, Nasuh Mahruki, Prof. Dr. Tarık Şengül ve Prof. Dr. Naci Görür katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gemlik ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İstanbul Planlama Ajansı aracılığıyla afet konularında çalışmalarına devam edeceğini belirten bir mektup yolladı. Çalıştayın modetatörlüğünü Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk yaptı.