“Halk Ekmek” fabrikasının inşaatı tamamlandı

• 17 Temmuz 2023
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin önemli yatırımları arasında yer alan “Halk Ekmek” fabrikasının inşaatı tamamlandı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 2001 yılından bu yana vatandaşların sağlıklı ve ekonomik ekmek ihtiyacını karşılayan Halk Ekmek’in mevcut tesisinin artan talebi karşılamaması ve teknolojisinin eskimesi nedeniyle yeni bir tesis projesi başlattı. Yeni fabrika, 6.000 metrekarelik alanda yüksek teknolojiyle hizmet verecek. Halk Ekmek’in yeni fabrikasının son durumunu yerinde görmek üzere tesiste incelemelerde bulunan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Halk Ekmek San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Kaplan’dan bilgi aldı.