Muğla için içme suyu çözecek proje için geri sayım başladı

• 17 Temmuz 2023
Muğla Büyükşehir Belediyesi, 45 milyon TL’lik içme suyu projesi için açılış töreni düzenledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Betçe bölgesine hizmet verecek 25 kilometrelik içme suyu hattı için çalışmalarını tamamladı. 45 milyon TL’ye mal olan proje kapsamında Mesudiye, Sındı, Yaka ve Yazı Mahalleleri’ne kesintisiz su verilecek. Projenin açılış töreni Sındı Mahallesi’nde yapıldı. Açılış törenine, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, “Bu bölgenin su sıkıntısını ortadan kaldırmak için söz vermiştik. Bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz,” dedi.