“Sokak Senin” etkinlikleri devam ediyor

• 17 Temmuz 2023
Karşıyaka Belediyesi’nin Sağlıklı Kentler Birliği’nden ödül alan “Sokak Senin” adlı etkinlik serisi bu yıl da devam ediyor.

Karşıyaka Belediyesi, yaz aylarında yaşamı sokağa taşımak, sosyal iletişimi güçlendirmek ve kent hayatına hareket katmak amacıyla 2021 yılında “Sokak Senin” etkinliklerini başlattı. Etkinlikler bu yıl da devam ediyor. Etkinliklere bu hafta Fikri Altay Mahallesi ev sahipliği yaptı. Etkinlik süresince trafiğe kapatılan sokakta bir araya gelen çocuklar, oyunların ve renkli aktivitelerin tadını çıkardı, aileler de komşularıyla birlikte eğlenceli saatler geçirme imkânı buldu. Etkinlikler yaz boyunca devam edecek. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay “Sokak kültürünü doyasıya yaşadığımız, toplumsal iletişimi güçlendirdiğimiz etkinliklerde buluşmaya devam edeceğiz,” dedi.