Antalya Büyükşehir Belediyesi, yerelden kalkınma için üreticileri destekliyor

• 24 Temmuz 2023
Antalya Büyükşehir Belediyesi, yerelden kalkınma hedefiyle üreticilere destek oluyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarımsal üretim yapmak isteyen ancak maliyetler nedeniyle zorlanan üreticilere desteğini sürdürüyor. Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Bitkisel Üretim ve Eğitim Şube Müdürlüğü, talepte bulunan üreticilere 10.000 adet ceviz ve 10.000 adet zeytin fidanı teslim etti. Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Bitkisel Üretim ve Eğitim Şube Müdürlüğü’nde görev yapan ziraat mühendisi Seyit Emre Bilici, ceviz ve zeytin fidanlarının iklim şartlarına ve bölgenin yüksekliğine uygun olarak seçildiğini belirtti.