Başkan Esen otizmli çocukların yanında

• 24 Temmuz 2023
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, HayatPark’ta otizmli çocuklara özel bir gün yaşattı.

Konyaaltı Otizm Gönüllüleri’ni misafir eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ailelerin taleplerini dinledi. Otizmli çocukların vakit geçirebileceği, sosyal yaşama uyum sağlayacağı ortamların azlığından şikâyet eden aileler, Başkan Semih Esen’den destek istedi. Otizmli bireylerin geleneksel eğitim sistemiyle dört duvar arasına kapatılmasını doğru bulmadıklarını belirten Başkan Esen, “Açık havada, doğada çocukların hem gelişimine hem de sosyalleşmesine katkıda bulunacak etkinliklere devam edeceğiz. Evi uzak olan aileler için ücretsiz servis uygulaması başlatacağız,” dedi.