Beylikdüzü Belediyesi çocuklar için çalışıyor

• 24 Temmuz 2023
Beylikdüzü Belediyesi’nin çocuklar için düzenlediği etkinlikler renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oluyor.

Beylikdüzü Belediyesi, çocuklar için etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Çocuk tiyatrosundan pandomime ve kukla gösterilerine kadar pek çok farklı etkinlik 27 Ağustos tarihine kadar çocukları bir araya getirecek. Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Mehtap Karataş, “Yaşam Vadisi’nde haziran ayında çocuklar için düzenlediğimiz etkinlikler çok sevildi. Çocukların yüzündeki gülümseme ve heyecan daha fazla çalışmamız için bize enerji veriyor. Başkanımız Mehmet Murat Çalık’ın çocukları önceleyen hizmet anlayışıyla programlarımızı ve etkinliklerimizi sürdüreceğiz,” dedi.