Burhaniye Kitap Fuarı’nın dördüncüsü açıldı

• 24 Temmuz 2023
Burhaniye Belediyesi’nin düzenlediği “4. Burhaniye Kitap Fuarı” açıldı.

Burhaniye Belediyesi’nin düzenlediği 4. Kitap Fuarı’na 100’e yakın yayınevi katıldı. 4. Kitap Fuarı’nın açılışına, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, usta oyuncu Türkan Şoray, CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin ve Serkan Sarı, 27. dönem CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı ve Ayşe Kulin katıldı. Başkan Deveciler, protokolle birlikte stantları gezdi. Katılımın yoğun olduğu fuarda, Ayşe Kulin, İnci Aral, Ahmet Telli gibi edebiyat dünyasının usta kalemleri de sevenleriyle buluşarak kitaplarını imzaladı.