Çaycuma Günleri’nin dördüncüsü başladı

• 24 Temmuz 2023
Çaycuma Belediyesi’nin düzenlediği “4. Çaycuma Günleri” başladı.

Çaycuma Belediyesi’nin Çaycuma’nın ilçe ilan edilişinin 79. yıldönümü nedeniyle düzenlediği 4. Çaycuma Günleri, 50 ressamın eserlerinden oluşan “Atatürk” ve “Cumhuriyetin İlk Kenti Çaycuma” adlı resim sergileriyle başladı. Küratörlüğünü Figen Ramazanoğlu ve Mete Arif Tokmak’ın yaptığı sergiler 20-30 Temmuz tarihleri arasında açık olacak. Sergilerde, Ereğli Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin eserleri de yer alacak. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Ressamlar, cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamındaki sergilerde ‘Atatürk’ ve ‘Cumhuriyetin İlk Kenti Zonguldak’ temasını işledi. İçimizdeki Atatürk ve Zonguldak sevgisini anlatmamıza vesile olan ressamlara çok teşekkür ediyorum,” dedi.