Eskişehir Büyükşehir Belediyesi çiftçileri yalnız bırakmıyor

• 24 Temmuz 2023
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çiftçilere desteğini sürdürüyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, “Küçük Çiftçiyi Destekleme” projesi kapsamında Günyüzü ilçesinde çiftçilere hasat desteği veriyor. Ağır ekonomik koşullar ve mazot fiyatlarındaki artış nedeniyle ürün hasadında zorlanan, çiftçi kayıt belgesi bulunan, 100 dekarın altında tarlası olan küçük çiftçilere 25 dekarlık alandaki ürünlerinin hasadı için destek sağlandı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tüm Biçerdöverciler ve Hasat Makinecileri Federasyonu’yla işbirliği protokolü imzaladı. Hasada, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Sibel Benek, Tüm Biçerdöverciler ve Hasat Makinecileri Federasyonu Başkanı Ahmet Saltık ve çiftçiler katıldı.