Gezici kütüphane ve eğlence aracı yaz aylarında yollarda

• 24 Temmuz 2023
Tepebaşı Belediyesi, kırsal mahallelerdeki çocukların yaz tatilini verimli geçirmesi için gezici kütüphane ve eğlence aracı hizmeti vermeye başladı.

Tepebaşı Belediyesi, çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor, yaz tatilinde çocukları gezici kütüphane ve eğlence aracıyla buluşturuyor. Özellikle kırsal mahallelerdeki çocukların eğlenerek öğrenmesi ve yaz tatilini verimli geçirmesi için hazırlanan araç hizmet vermeye başladı. Her yaş grubuna uygun kitapların bulunduğu araçta, eğitici ve öğretici oyunların yer aldığı tablet de çocukların kullanımına sunuluyor. Araç, her gün farklı kırsal mahallelerde hizmet verecek, uzman eğitmenler eşliğinde çocuklara çeşitli aktiviteler yaptırılacak.