Kırkpınar Trakya Yüzme Kupası Çorlu’ya geldi

• 24 Temmuz 2023
Çorlu Belediyesi, Gençlik ve Spor Kulübü Yüzme Şubesi, Kırkpınar Trakya Yüzme Kupası’nı kazandı.

14-15-16 Temmuz 2023 tarihleri arasında Edirne’de düzenlenen Kırkpınar Trakya Yüzme Kupası’na katılan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yüzme Şubesi, büyük bir başarıya imza attı. Genel puan sıralamasında 1094 puan alarak rakiplerini açık ara geride bırakan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yüzme Şubesi, 2023 Kırkpınar Yüzme Kupası Şampiyonu oldu. Yüzücüler, 41 altın, 31 gümüş ve 31 bronz olmak üzere toplam 103 madalya kazandı. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “‘Avrupa Spor Kenti’ unvanına sahip, sporda öncü bir belediye olarak ilçemizde sporu ve sporcuları desteklemeye devam ediyoruz. Kırkpınar Trakya Yüzme Kupası’nı Çorlu’ya getiren Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yüzme Şubesi sporcularını ve antrenörlerini yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum,” dedi.