Lüleburgaz’da yaz heyecanı: “Yaz Geldi Yüz Haydi”

• 24 Temmuz 2023
Lüleburgaz Belediyesi “Yaz Geldi Yüz Haydi” sloganıyla çocuk eğitim havuzunu hizmete sundu.

Çocuk eğitim havuzu, Lüleburgaz Belediyesi’nin sosyal gelişim projeleri arasında yer alıyor. Havuzda, 5-15 yaş arasındaki çocuklara yüzme eğitimi veriliyor. Alanında uzman eğitmenler, çocuklara yaş gruplarına göre eğitim veriyor. Eğitimler hafta içi gruplar hâlinde veriliyor. Lüleburgaz Belediyesi Rekreasyon Uzmanı İsmet Altay Süpürgeci, “Çocuklarımıza ilk önce suyu sevdiriyoruz. Hemen ardından, yüzme becerilerini öğretiyoruz. Serbest stil, kurbağa, kelebek başta olmak üzere tüm stilleri öğretmeye çalışıyoruz,” dedi.