Mesut Bayram: “Turizmi canlandıracak etkinlikler düzenledik”

• 24 Temmuz 2023
Başkan Mesut Bayram, Ayvacık Belediyesi’nin turizme yönelik hizmetlerini Belediye Gazetesi’ne anlattı:

İlçemizde yaşayan vatandaşlar için ücretsiz geziler düzenliyoruz. İlçe halkının Ayvacık’ı tanımasını, yeni yerler görmesini istiyoruz. Bu gezilerle gidilen kentlerin ekonomisine de katkıda bulunuyoruz. Çanakkale-İzmir Karayolu üzerinde yer alan, belediyemize ait Çamlık Kır Lokantası’nı hizmete sunduk. Bölgemize gelen tatilcilerin dinlenebileceği, yemek yiyebileceği bir alan oluşturduk. Yine belediyemize ait Ayvacık Kadırga Koyu’nu plaja dönüştürdük, Ayvacık halkının ve ilçemize gelen misafirlerimizin plajdan yararlanmasını sağladık. Her yıl Ayvacık Kadırga Koyu’nda birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenliyoruz. Düzenlediğimiz festivaller sayesinde bölgemize gelen turist sayısı arttı. Düzenlemeyi planladığımız etkinliklerle, turizme yönelik çalışmalarımızla Ayvacık’a gelecek turist sayısını daha da artırmayı hedefliyoruz.