Portatif havuz hizmete açıldı

• 24 Temmuz 2023
Adana Büyükşehir Belediyesi, Sarıçam Atatürk Parkı’nda kurduğu portatif havuz hizmete açıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi, 40 yüzme havuzuyla hem çocuklara yüzme öğretiyor hem de çocukların kavurucu yaz sıcaklarından korunmasını sağlıyor. Sarıçam Atatürk Parkı’nda kurulan portatif havuzun açılışına, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, muhtarlar, veliler ve çocuklar katıldı. Başkan Zeydan Karalar, “Yaz boyunca 26 açık yarı olimpik yüzme havuzu ve 14 portatif yüzme havuzu olmak üzere toplam 40 yüzme havuzunda çocuklara yüzme eğitimi veriliyor. Bu sayede boğulmaları azaltmayı hedefliyoruz,” dedi.