Süleymanpaşa’da kent ormanı hizmete açıldı

• 24 Temmuz 2023
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa ilçesinde yapımını tamamladığı kent ormanı ve mesire alanını hizmete açtı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa ilçesi, Altınova Mahallesi’ndeki 30.000 metrekarelik mesire alanında çalışmalarını tamamladı. Alanda, sosyal tesis, büfeler, tuvaletler, güvenlik kulübeleri, çocuk oyun grupları, fitness aletleri, giriş tagları, kamelyalar ve piknik masaları yer alıyor. Her detayın düşünüldüğü mesire alanı, aydınlatma sistemiyle vatandaşlara daha güvenli bir ortam sunuyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kurtoğlu, mesire alanının açılış töreninde konuşma yaptı, kent ormanı ve mesire alanıyla ilgili bilgi paylaştı.